O NAS

Leadership Management International®

LMI Slovenija je licencirani partner za izvajanje programov LMI®. Leadership Management International je leta 1960 ustanovil Paul J. Meyer. Danes smo aktivni po vsej ZDA in v več kot 80 državah sveta v 26 jezikih.

LMI® pomaga organizacijam po svetu merljivo povečevati učinkovitost, izboljševati poslovne rezultate ter razvijati zaposlene. Pri LMI® verjamemo, da smo ljudje največji vir in potencial organizacije, zato pomagamo organizacijam in zaposlenim dosegati merljive rezultate v smeri njihovih ciljev.

Spremembe so neizogibne in edina stalnica, vendar se veliko organizacij oklepa starih načinov vodenja, kar ne prenese dolgoročnega uspeha. Z našimi programi lahko naredite spremembo, saj je LMI® pomagal več sto tisoč voditeljem in organizacijam po vsem svetu do sprememb, ki so potrebne za uspeh na zahtevnem globalnem trgu.

VIZIJA

Postati najzanesljivejši partner slovenskim podjetnicam, podjetnikom in podjetjem pri razvijanju vodstvenih in upravljalskih veščin.

POSLANSTVO

Razvijamo vodje in organizacije do njihovega polnega potenciala.

VEČ KOT

0

LET RAZVOJA IN IZKUŠENJ

GLOBALNA PRISOTNOST V VEČ KOT

0

DRŽAVAH SVETA

PROGRAMI IN TRENINGI SE IZVAJAJO V

0

RAZLIČNIH JEZIKIH

EKIPA V SLOVENIJI

Direktorica

Irma Štih

Vodja prodaje

Klavdija Poklukar

Certificirana facilitatorka LMI

Manja Hafner

Certificirana facilitatorka LMI

Nataša Ažman Boncelj

Kaja Štih

Direktorica

Irma Štih

Je visoko motivirana in ciljno usmerjena voditeljica z 20-letno mednarodno kariero v gospodarstvu. Ker jo navdušujejo novi izzivi, tako osebni kot poslovni, zna razmišljati izven okvirjev in prepoznati priložnosti, se je leta 2016 odločila za svojo podjetniško pot. Ustanovila je podjetje LM International d.o.o. in pridobila Master Licenco Leadership Management International Inc.

Ima mednarodne izkušnje v korporaciji v vodenju visoko produktivnih mednarodnih timov. Kot licencirani LMI moderator in coach z dosedanjimi rezultati svojega dela dokazuje, da uspešno uvaja spremembe, ki prinašajo večjo produktivnost, zmanjšujejo stroške, pri tem pa ne trpi kakovost dela. V zadnjih treh letih je osebno pomagala povečati učinkovitost več kot 25 slovenskim podjetjem in 100 vodjem.

Vodja prodaje

Klavdija Poklukar

Po izobrazbi novinarka in strateška tržna komunikologinja, ki verjame, da je učinkovita komunikacija ključ do uspeha. V LMI Slovenija skrbi za ključne stranke in išče podjetja, ki si želijo narediti korak naprej ter hitreje dosegati poslovne cilje. Z izkušnjami v podjetniški skupnosti je pridobivala znanje s področja celostne podpore in svetovanja MSP, analize ter reševanja njihovih izzivov.

Njena strast so podjetniške zgodbe in izzivi, zato je vedno na lovu za zanimivimi voditelji, ki se zavedajo pomembnosti nenehnega razvoja zaposlenih ter vedo, da so spremembe edina stalnica.

Certificirana facilitatorka LMI

Manja Hafner

Od nekdaj jo privlačijo področja, kjer se gradi in ustvarja nekaj novega, boljšega. To se odraža na Manjini 27-letni karierni poti, ki jo je na eni strani zaznamoval zelo širok spekter strokovnih področij, na katerih je pridobivala izkušnje in na drugi strani gradnja vodstvenih kompetenc.

Aktivna je bila na področju investicijskega bančništva, podjetniških financ, investiranja tveganega kapitala in upravljanja hitro rastočih podjetij, ocenjevanja investicijskih projektov, projektnega financiranja, pridobivanja evropskih nepovratnih sredstev, skrbnih pregledov poslovanja družb, potencialnih tarč za prevzem, nakupov in združevanja bank, razvoja produktov, kontrolinga in pospeševanja prodaje. Bila je upravljavka sklada tveganega kapitala, članica nadzornih svetov gospodarskih in finančnih družb, vodila projektne in razvojne time ter različne organizacijske enote v banki.

Kaj je njeno najpomembnejše spoznanje? To, da smo ljudje tisti ključni faktor za uspeh ali neuspeh. Verjame, da je vsak od nas lahko kreator svojega življenja, če se za to zavestno odloči, odpravi svoja omejujoča prepričanja in vnese pozitivne spremembe v svoj vsakdan. Ko tak način razmišljanja in delovanja prenesemo tudi v svoje delovno okolje, je to trdna podlaga, na kateri se gradi poslovna uspešnost.

Certificirana facilitatorka LMI

Nataša Ažman Boncelj

Vedno se je zavedala, koliko pozitivnih stvari lahko dobro izobraževanje prinese v kolektiv, kar je kot vodja vedno podpirala in spodbujala pri zaposlenih. Vesela je, da lahko kot LMI certificirana fasilitatorka prispeva pomemben delež k napredku in razvoju kadrov.

Radovednost in pogum sta bila razlog, da je po šestnajstih letih spremenila kariero in delo v veliki korporaciji zamenjala za samostojno podjetniško pot. Pri izvajanju LMi programov so ji v veliko pomoč izkušnje, pridobljene pri dosedanjem delu.

Širina delovanja in ključne kompetence, kot so strateško planiranje in načrtovanje, optimizacija procesov, vodenje različnih timov, tudi mednarodnih, upravljanje s tveganji ter projektno vodenje in financiranje, ki jih je pridobila z delom v mednarodni korporaciji, ji omogočajo, da lažje razume izzive podjetij, s katerimi posluje.

Iz prejšnje kariere ima bogate izkušnje s področja kontrolinga, logistike, nabave, financiranja, upravljanja s terjatvami, denarnimi tokovi in pospeševanja prodaje.

Natašina znanja dopolnjujejo izkušnje na mednarodnem parketu, predvsem na področju postavljanja prodajne strategije in marketinga, zavarovanja plačil, izvozov in uvozov, prava, skladnosti poslovanja in logistike.

Kot  LEGO® SERIOUS PLAY® certificirana fasilitatorka izvaja strateške delavnice in skrbi za razvoj timov in osebnostno rast udeležencev. Delavnice izvaja na področjih, kot so uvajanje in optimizacija poslovnih procesov, iskanje nove ponudbe, komunikacija in sodelovanje v timu in med njimi, prepoznavanje in razumevanje konfliktnih situacij ter optimizacija projektnega dela.

Vse, kar v življenju počne, počne s strastjo. Veliko ji pomenijo družina in prijatelji. Rada ima šport, ples, potovanja in naravo, kjer vedno znova črpa energijo ter navdih za nove izzive. Zanima jo psihologija, zato veliko prostega časa posveti dodatnemu izobraževanju na tem področju.

 

 

Kaja Štih

Kot profesorica pedagogike in andragogike se popolnoma strinja z dejstvom, da ljudje dosegamo več, kadar delamo drug z drugim, ne pa drug proti drugemu. Prepričana je, da s sklepanjem dobrih medosebnih odnosov in ustrezno komunikacijo lahko dosežemo tudi tisto, kar se zdi nemogoče. Ker tudi LMI sledi tem vrednotam, z veseljem skrbi, da projekti v podjetju tečejo po načrtih.

Do večje učinkovitosti smo pomagali:

Client Item
Client Item